info@dagvanjeloopbaan.nl - 043 - 321 54 51

Van theorie naar de praktijk!

In gesprek met Sueli Brodin, meegelopen als deelnemer bij de Gemeente Maastricht. Ik heb gekozen voor een plek die kan zorgen voor meer inzicht in mijn eigen werk. We leiden toekomstige beleidsmakers op en in mijn rol is het waardevol om te zien waar onze studenten over drie jaar werken. Belangrijk voor mij is om te zien of dat wat ze leren ook aansluit bij de werkelijkheid.

Het ontmoeten van nieuw talent

In gesprek met Rebecca Prevoo, werkplekbegeleider bij Gemeente Maastricht In mijn werk ben ik constant bezig met het zoeken en vasthouden van talent. De Dag van je Loopbaan is bij uitstek een moment waarop je dat talent ontmoet. Dat hoeft niet per se iemand te zijn die past binnen het profiel van de afdeling, juist iemand die daarbuiten staat heeft vaak iets nieuws in te brengen.

Voelen dat je er weer bij hoort

In gesprek met Marjo, meeglopen bij Zuyderland Medisch Centrum In mijn zoektocht naar een nieuwe baan, stel je jezelf natuurlijk vaak de vraag; wie ben ik en wat kan ik? Meestal ben ik daar zelf best bescheiden over. Tijdens de Dag van je Loopbaan heb ik ontdekt dat ik wel de capaciteiten heb en dat heeft mij ook veel meer zelfvertrouwen gegeven. Het brengt je nieuwe energie, een stukje positiviteit, het gevoel dat je weer ergens bij hoort, ook al is het maar voor één dag.

Rondje Limburg langs diverse organisaties

Op 14 november brachten wij bezoek aan verschillende deelnemende organisaties. Hoe hebben zij deze dag invulling gegeven?