info@dagvanjeloopbaan.nl - 043 - 321 54 51

Keer terug naar de verhalen

De zon schijnt, zorg dat hij ook blijft schijnen

"Ik heb mezelf opgegeven als werkplekbegeleider omdat ik mijn werk met heel veel passie en plezier doe. Ik gun graag iemand anders de kans om ook eens te snuffelen binnen mijn functie en wat deze onder meer inhoudt. Ik heb Nicole vanuit de Rabobank mogen ontvangen. Binnen één dag kun je natuurlijk niet een hele functie toelichten, maar ondanks het korte contact blijken er toch veel raakvlakken te zijn. Nicole is naar mijn mening met een goed gevoel naar buiten gegaan. Ze sprak positief over de collegiale sfeer en de manier waarop we taken onderling oppakken, ondanks dat we met veel parttimers werken. Met name de vrije invulling van de functie sprak haar aan.

"Ik vind het echter jammer dat deelname vaak gezien wordt als een mogelijkheid voor iemand die ontevreden is over de eigen functie. Ik zie het juist ook als een verrijking om bij een ander in de keuken te kijken. Het brengt nieuwe inzichten met zich mee. De zon schijnt, zorg dat hij ook blijft schijnen."

"Werken aan het behouden van positieve gevoelens over je eigen functie is ook belangrijk. De Dag Van Je Loopbaan draagt hier aan bij"

Zuyd Hogeschool
Inge