info@dagvanjeloopbaan.nl - 043 - 321 54 51
Terug
Van theorie naar de praktijk!

Ik heb gekozen voor een plek die kan zorgen voor meer inzicht in mijn eigen werk. We leiden toekomstige beleidsmakers op en in mijn rol is het waardevol om te zien waar onze studenten over drie jaar werken. Belangrijk voor mij is om te zien of dat wat ze leren ook aansluit bij de werkelijkheid.

Het allerleukste van deze dag is het echte meedraaien, gewoon meedoen. Hoe authentieker hoe beter eigenlijk. Geen scenario, maar meelopen en meekijken. Ik heb bij de Gemeente Maastricht een hele dag mogen meelopen, waarbij ik o.a. aansloot bij vergaderingen en afspraken. Daarnaast ben ik mee mogen gaan naar de maatschappelijke beursvloer. Hiervoor was speciaal voor mij een extra entree aangevraagd; ik heb nog steeds de sticker met mijn naam op mijn telefoon geplakt. Voor één dag maakte ik deel uit van de Gemeente Maastricht.

De openheid in het delen van ervaringen en het warme ontvangst, die ‘generosity’ dat is wat ik het meest ervaren heb en waar ik dankbaar voor ben. Ik hoopte dat ik voor een tweede keer kon deelnemen en die wens is ook uitgekomen.“

Sueli Brodin (werkzaam bij Maastricht University)
Meegelopen bij Gemeente Maastricht